Ονομάζομαι Ιορδάνης Δημήτριος Αραπισόνογλου, είμαι 42 ετών γέννημα θρέμμα Νεοκαισάρειας Ιωαννίνων. Πατέρας δύο παιδιών, του Γιάννη και της Αγγελικής Κλαουδίας.

Είμαι ιδιωτικός  υπάλληλος καθώς εδώ και 20 χρόνια εργάζομαι στην LIDL HELLAS A.E. και διατελώ διοικητικό μέλος του Σωματείου Εργαζομένων της LIDL, τα τελευταία 12 χρόνια.

Απόφοιτος ΤΕΕ και Β’ κύκλου ως Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων.

Από πολύ μικρός ασχολήθηκα με τα κοινά έχοντας ως μοναδικό μου κίνητρο την επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Ξεκινώντας από τα μαθητικά μου χρόνια ως εκλεγμένος πρόεδρος νεολαίας Δ. Ανατολής και πρόεδρος της 7μελούς επιτροπής Νέας Γενιάς Ιωαννίνων, τοπικός σύμβουλος Δ.Δ. Νεοκαισάρειας και έως σήμερα Αν. μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Πνευματικού Κέντρου Δ. Ιωαννιτών. Ακόμη, υπήρξα Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Νεοκαισάρειας και Αντιπρόεδρος ομάδας Μικρασιατών Α.Ε.Μ.

Μέσα από αυτή μου τη διαδρομή και πιστεύοντας στο όραμα του εκλιπόντος δημάρχου, συντάσσομαι ενεργά δίπλα στο δήμαρχο μας Παπαγεωργίου Δημήτρη, ενός ανθρώπου που το κύρος και η αξιοπιστία του τον καθιστούν άξιο συνεχιστή του οράματος του Μωυσή Ελισάφ για να ολοκληρώσουμε τους στόχους που θέσαμε πριν από 4 χρόνια, για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!