Ενοχλημένος από την επαναφορά του θέματος του… σφραγισμένου από σήμερα Δευτέρα καταστήματος της “Κυρά Φροσύνης”, με ερώτηση που έθεσε στη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.

Την εξέλιξη του σφραγίσματος του καταστήματος στην παραλίμνια περιοχή από τον τωρινό εκμισθωτή, κατέγραψε πρώτο σήμερα το πρωί, το epirusgate.gr, και με αφορμή αυτό ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έθεσε το ερώτημα τι γίνεται με το κατάστημα.

Ο κ. Μπέγκας απαντώντας σε έντονο ύφος δήλωσε πως ήταν ξεκάθαρες οι δηλώσεις του για το θέμα την περασμένη Τετάρτη, στη συνεδρίαση του σώματος. Απάντησε μάλιστα με τη… φιλολογική ερώτηση “αν επιθυμεί κάποιος να μην εφαρμόσουμε τη νομοθεσία;”.

Και πρόσθεσε: “Προσπαθούμε με χειρουργικές κινήσεις να λυθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει σε ακίνητα του Δήμου, και προσπαθούμε παραπάνω για τους συνεπείς επιχειρηματίες απέναντι στις υποχρεώσεις τους.

Προσπαθούμε να λύσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα στα όρια της νομιμότητας και προσπαθω να καταλάβω αν ο Δήμος έχει βάλει τον επιχειρηματία να κάνει κάτι με το έτσι θέλω ή οι ενέργειες που γίνονται είναι στο πλαίσιο της νομιμότητας που είναι υποχρεωμένος και ο επιχειρηματίας να εφαρμόσει;

Σε καμία περίπτωση η κυρά Φροσύνη δεν θα κλείσει, όπως δεν έκλεισε και η «Όαση» αλλά άλλο η νομιμότητα λειτουργίας ενός καταστήματος και άλλο αν επιθυμεί η δημοτική αρχή να είναι έτσι η Κυρά Φροσύνη”.

Εν τω μεταξύ…

Από απόψε, η εικόνα στο ύψος της Κυρά Φροσύνης…

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!