Στην εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου Κρήτης βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, όπου έδωσε με χιουμοριστικό τρόπο την απάντηση στο ερώτημα αν προτιμά το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ.
Το σχετικό στιγμιότυπο δημοσιεύθηκε σε βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok, από τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση, όπου παρευρέθηκε και το «πειρατικό» της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004.
Συναντήσεις με μέλη της «χρυσής» εθνικής
Κατά την παρουσία του στην εκδήλωση, ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε με τον Γιώργο Καραγκούνη, τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Ηλία Πουρσανίδη, τον Βασίλη Τοροσίδη και τον ομοσπονδιακό προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Τα στιγμιότυπα από τις συναντήσεις και τις συνομιλίες τους καταγράφηκαν σε βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Βράβευση για προσφορά στο μπάσκετ
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ βράβευσε τον Γιάννη Παπακαλιάτη για την πολυετή προσφορά του στο μπάσκετ.
Η παρουσία του στην εκδήλωση συνδύασε αναφορές τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ, με το σχετικό ερώτημα να απαντάται με διάθεση χιούμορ στο βίντεο που δημοσίευσε.
@nikos.androulakis
Διαιτητή, σφύρα για Αλλαγή
♬ πρωτότυπος ήχος – Nikos Androulakis
