Σαν κάτοικοι του Μεγάλου Παπίγκου του Δήμου Ζαγορίου θα θέλαμε σας παρακαλούμε πολύ να δημοσιοποιήσετε το πρόβλημα της έλλειψης φωτισμού που έχουμε στο χωριό μας.

Έχουμε κάνει δεκάδες αιτήσεις στον Δήμο για το συγκεκριμένο πρόβλημα (πολίτες,Σύλλογος Επαγγελματιών Παπίγκου,Πολιτιστικός Σύλλογος Παπίγκου) και δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση στο αίτημα μας, ώστε να τοποθετηθούνε λάμπες στο χωριό μας.

Ως κοινότητα πληρώνουμε το μεγαλύτερο ποσοστό σε φόρους (δημοτικά τέλη,φόρος Παρεπιδημούντων)στον Δήμο Ζαγορίου λόγω του ότι είμαστε το πιο τουριστικό χωριό του Δήμου μας παρόλα αυτά το πιό παρατημένο χώρο με την παντέλή αδιαφορία του Δημάρχου.

Μάλιστα στις 13 Αυγούστου μετά από πρόσκληση του προέδρου της Κοινότητας πραγματοποιήσαμε Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων μας με σκοπό την άμεση κινητοποίηση μας καθώς η κατάσταση από την αδιαφορία έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Καταθέσαμε ΟΜΟΦΩΝΑ -όλοι οι κάτοικοι του χωριού – αυτά που συζητήσαμε (τα αιτήματα μας και τα ερωτήματα μας) προς την δημοτική αρχή ζητώντας την  εγράφη απάντηση της.

Το αποτέλεσμα πέρασαν 2 μήνες από τότε και φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Ο λόγος που σας στέλνουμε αυτή την διαμαρτυρία είναι διότι σήμερα το βράδυ το χωριό μας είναι overbook  από κρατήσεις με τον κόσμο να θέλει να κυκλοφορήσει λόγω και του καλού καιρού και μάταια να μας ρωτάει γιατί δεν έχει φώτα και να κυκλοφορεί με τους φακούς των κινητών.

 

Υ.Γ:Σας αποστέλλω και την σχετική φωτογραφία από το κέντρο του χωρίου για του λόγου του αληθές

 

Υ.Γ 1: Είναι στην διάθεση σας και τα πρακτικά της Γενική συνέλευσης αλλά και όλες οι αιτήσεις που έχουμε κάνει προς τον δήμο προς επιβεβαίωση των ανωτέρω που σας ανέφερα

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!