Ο Σύλλογος Εργαζομένων και η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Π.Γ.Ν.Ι. για μια ακόμη φορά απέδειξαν έμπρακτα με την βοήθειά τους την αλληλεγγύη προς τους δοκιμαζόμενους από τις πλημμύρες πολίτες στην περιοχή της Καρδίτσας.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γιώργος Φλούδας με την πολύτιμη και ανιδιοτελή αρωγή του Οδηγού του Π.Γ.Ν.Ι. Βασίλη Κιτσούλη, μετέφεραν και παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, που από το υστέρημά τους οι συνάδελφοί τους συγκέντρωσαν σε ειδικά κουτιά στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου, καθώς και από προμήθεια του Συλλόγου Εργαζομένων και της Εκκλησιαστικής Επιτροπής από super market της πόλης των Ιωαννίνων.
Παρόντες κατά την παραλαβή των ειδών αυτών, που θα διατεθούν σε πληγέντες εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, ήταν η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, κα. Μαίρη Κουτσιούμπα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κα. Ειρήνη Φιλίππου και οι Διευθυντές της Ιατρικής και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.
Ευχαριστούν ιδιαίτερα τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ και τη Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Ι. για τη διάθεση του οχήματος για τη μεταφορά.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!