Η Πρόεδρος, οι Αντιπρόεδροι και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, οι Διευθύνσεις των Παραρτημάτων Προστασίας Παιδιών, οι υπάλληλοι και τα φιλοξενούμενα παιδιά των Μονάδων μας, με ανακοίνωσή τους: “εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων, τους Δικαστικούς Λειτουργούς, τους Δικαστικούς Υπαλλήλους των Δικαστηρίων Ιωαννίνων, τον Λ.Ε.Α.Δ.Ι και την Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής, για τη διάθεση παιχνιδιών, ρούχων και δωροεπιταγών για την κάλυψη αναγκών των παιδιών των Μονάδων μας.
Η προσφορά αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς καθώς αποτελεί δείγμα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης. Σε κάθε περίπτωση αυτό καθαυτό το ενδιαφέρον σας για τα παιδιά μας είναι σημαντικό και το εισέπραξαν και τα ίδια με μεγάλη χαρά, όλα δε τα είδη ήταν εξαιρετικής ποιότητας.
Με την ευχή ότι όσο το δυνατόν λιγότερα παιδιά να έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας και με την πεποίθηση ότι όσα την χρειάζονται, πρέπει να λαμβάνουν την καλύτερη.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!