Έφτασε η δεύτερη γενιά του πλήρως υβριδικού C-HR, με δυνατότητα επιλογής και τετρακίνητης έκδοσης καθώς και Plug-in Hybrid Electric με ίππους που ξεκινάνε από τους 140 και φτάνουν στους 223 στην 4WD 2.0cc επιλογή.

Η νέα γενιά του μοντέλου ξεχωρίζει για τον πρωτοποριακό και δυναμικό της σχεδιασμό με τα κουπέ στοιχεία, καθώς και για τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της, που μεγάλο κομμάτι τους πηγάζει από την αγωνιστική ενασχόληση και επένδυση της εταιρείας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η ολοκαίνουργια γενιά του δημοφιλούς SUV στη γκάμα της, του νέου της «Coupe High Rider», βασίζεται στην αναβαθμισμένη διαμορφώσιμη πλατφόρμα TNGA-C και η εμφάνισή της ακολουθεί τη σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία της ιαπωνικής εταιρείας.

Το δεύτερης γενιάς, Toyota C-HR συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το προηγούμενο, έχει περίπου τις ίδιες διαστάσεις και υιοθετεί πολλά από τα στοιχεία που είδαμε στο νέο Prologue concept, όπως τα λεπτά και φουτουριστικά φώτα και η πιο επιβλητική γρίλια. Επίσης, για πρώτη φορά σε ένα Toyota οι χειρολαβές είναι «χωνευτές» σε όλες τις πόρτες και εξέχουν αυτόματα όταν χρειάζεται. Αυτό είναι ένα από τα πολλά τρικ που συντέλεσαν στην βελτίωση της αεροδυναμικής που στην πράξη σημαίνει χαμηλότερη κατανάλωση και θόρυβος όταν ταξιδεύεις στον αυτοκινητόδρομο.

Για όσους θέλουν να δουν ζωντανά και να οδηγήσουν το νέο C-HR, μπορούν να επισκεφτούν τον εξουσιοδοτημένο έμπορο και επισκευαστή Toyota στα Ιωάννινα, Toyota Α.Πόδας α.ε.ε., στο 8ο χλμ Ιωαννίνων – Αθηνών. Τηλέφωνο 2651092760 & 2651607210.

https://podas.toyota.gr/

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!