Την περασμένη Κυριακή προσήλθαν στις κάλπες για την εκλογή Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, 270.000 πολίτες. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή και τη στήριξή τους, για αυτή τη μεγάλη και μαζική συμμετοχή, που δίνει μια νέα δυναμική στην προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη και τους στόχους της για την κοινωνία και τη χώρα μας.

Η παρουσία αυτή, σημαίνει ότι οι πολίτες προσδοκούν ξανά από τη Δημοκρατική Παράταξη, από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη νέα εποχή, να αποτελέσει την αξιόπιστη, εναλλακτική, προοδευτική λύση για τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που έχουν συσσωρευθεί.

Είναι ευθύνη μας, της νέας ηγεσίας που θα εκλεγεί, αλλά και όλων μας, να αξιοποιηθεί πολιτικά αυτή η εμπιστοσύνη των πολιτών προς την Παράταξή μας, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και την ελπίδα τους.

Η μεγάλη συμμετοχή ενισχύει τις επιλογές μας για την Αυτόνομη Πορεία μας, για την ιδεολογική και πολιτική προοδευτική μας ταυτότητα, μας ενδυναμώνει το στόχο για πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις και την προοπτική προοδευτικής Κυβέρνησης στη χώρα μας.

Είναι όμως εξίσου σημαντικό να επιβεβαιωθεί αυτή η βούληση των πολιτών με την παρουσία όλων και στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Καλούμαστε επομένως, Όλοι να συμμετέχουμε ξανά στις εκλογές και αυτή την Κυριακή. Για να δοθεί ισχυρό μήνυμα Πολιτικής Ενότητας, για τη συλλογική προσπάθεια της επόμενης μέρας, με επικεφαλής τον νέο Πρόεδρο, σε μια νέα πορεία για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τη Δημοκρατική Παράταξη, με βάση τις διαχρονικές αρχές και αξίες τους, που θα υπηρετήσει και πάλι με συνέπεια τον ελληνικό λαό και την πατρίδα μας.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!