“Τις τελευταίες ημέρες έχουν φτάσει στο φως της δημοσιότητας φήμες ότι η ΕΤΑΝΑΜ Α Ε. Ο.Τ.Α. σκοπεύει είτε να υπολειτουργήσει, είτε ακόμη και να κλείσει το γραφείο της στην Άρτα. Ο συγκεκριμένος φορέας είναι αναπτυξιακός οργανισμός στον οποίο συμμετέχουν και οι δήμοι της νότιας Ηπείρου και η Περιφέρεια Ηπείρου. Χειρίζεται ένα σοβαρό φάκελο από προγράμματα τα οποία αφορούν κυρίως τον πρωτογενή τομέα της περιοχής μας (πχ Leader).

Η διοίκηση του φορέα φαίνεται πως σκοπεύει να καλύψει πιθανές υπηρεσιακές ανάγκες της Πρέβεζας με τη μετακίνηση των δύο υπαλλήλων που εργάζονται εδώ και χρόνια στην Άρτα και μάλιστα με δικά τους έξοδα!

Μία τέτοια αδικαιολόγητη κίνηση θα σημάνει την υποβάθμιση των υπηρεσιών του οργανισμού στην περιοχή και συρρίκνωση της επενδυτικής και οικονομικής δραστηριότητας του Νομού Άρτας. Ενός Νομού πού εδώ και 2 χρόνια χανει κάθε τόσο και μία δημόσια δομή.

Οι πολίτες της Άρτας βλέπουν τις αναπτυξιακές προοπτικές του νομού μας να διαλύονται. Καλούμε τους εκπροσώπους της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης και τους βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους εκτός αν αυτό είναι το σχέδιό τους για την ανάπτυξη του Νομού Άρτας.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!