Αγαπητοί συνάδελφοι και επιχειρηματίες,
Για μια ακόμη φορά το Επιμελητήριο Ιωαννίνων συμμετέχει στην Πανηπειρωτική Έκθεση στην οποία στηρίζει έμπρακτα και την συμμετοχή των συναδέλφων μελών μας.
Καταρχάς, η διοργάνωση αυτής της έκθεσης αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όλους εμάς να αναδείξουμε την επιχειρηματική μας κοινότητα και να προβάλουμε τις καινοτόμες ιδέες και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Είμαι βέβαιος ότι οι επιχειρηματίες μας έχουν πολλά να δείξουν και να τα μοιραστούν με το ευρύ κοινό.
Εμείς πάντα θα στηρίζουμε τις εκθέσεις και την συμμετοχή των μελών μας και όταν ολοκληρωθεί ο μόνιμος εκθεσιακός χώρος στο νέο κλειστό θεωρούμε ότι θα είμαστε έτοιμοι να πάμε σε νέα μοντέλα εκθέσεων στα οποία θα υπάρχουν εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια και ομιλίες από ειδικούς στον τομέα της επιχειρηματικότητας.
Τέλος, ενθαρρύνω τους επιχειρηματίες μας να συμμετάσχουν ενεργά στην οργάνωση της έκθεσης και να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους με άλλους. Με τη συλλογική μας προσπάθεια, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια έκθεση που θα είναι πραγματικά επιτυχημένη και θα φέρει οφέλη για όλους μας.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!