“Το θετικό αποτέλεσμα του ΚΚΕ στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, είναι καρπός της συνεπούς στάσης του στην υπεράσπιση των συμφερόντων και των αυτοαπασχολούμενων βιοπαλαιστών Επαγγελματιών και Εμπόρων. Παράλληλα είναι και η μοναδική «ανάσα» αισιοδοξίας σε ένα αρνητικό πολιτικό περιβάλλον.

Η εαρινή έκθεση της ΕΕ επιβεβαιώνει την κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής από τη νέα κυβέρνηση της ΝΔ, με τη συναίνεση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, που συνυπογράφουν, με το κοινό τους πρόγραμμα, τις συστάσεις της Κομισιόν που ανάμεσα στα άλλα, προβλέπει ένταση της φοροληστείας, ματωμένα πλεονάσματα και πογκρόμ πλειστηριασμών.

Αποδεικνύεται, δηλαδή, για ακόμη μια φορά ότι η σταθερότητα στην ανάπτυξη των κερδών των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων θα την πληρώσει ο λαός, οι βιοπαλαιστές αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες που πρόσθετα θεωρούνται «μειονέκτημα» της ελληνικής οικονομίας, «διαρθρωτικό πρόβλημα» όπως τους χαρακτηρίζουν στις μελέτες τους.

Καμία συνενοχή στην αντιλαϊκή πολιτική, κανένας συμβιβασμός με το «μαρτύριο» της σταγόνας που ζούμε.

Μπροστά στις νέες κάλπες της 25ης Ιούνη, η συνεπής στάση του ΚΚΕ στα δίκαια αιτήματα των αυτοαπασχολούμενων και συνολικά το λαού, αποτελεί κριτήριο ακόμα και για όσους ταλαντεύτηκαν στις προηγούμενες εκλογές και δεν έκαναν το βήμα. Η κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης που ετοιμάζει η επόμενη κυβέρνηση, θα απαντηθεί από ένα ανεβασμένο ποσοστό του ΚΚΕ, από περισσότερους εκλεγμένους βουλευτές του και εδώ στα Γιάννενα, στοιχεία που θα αποτελέσουν και πάλι αιχμή του δόρατος της λαϊκής πάλης, της μόνης πραγματικά φιλολαϊκής αντιπολίτευσης που έχει ανάγκη ο λαός.

Συνεχίζουμε!”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!