Σ’ ένα γιορτινό και οικογενειακό κλίμα, υποβλήθηκε χθες Πέμπτη ψηφιακά στην πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών, το ψηφοδέλτιο της «Αρτινών Συνεργασία» με επικεφαλής τον Χρήστο Τσιρογιάννη.

Τα χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου:

Περιλαμβάνει ρεκόρ συμμετοχών, με τις γυναίκες να καταλαμβάνουν το 46% των συμμετοχών με όριο το 40%.
Οι υποψηφιότητες αντιπροσωπεύουν όλες τις κοινωνικές και παραγωγικές τάξεις του Δήμου και όλο το εύρος του και σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες.
Υπάρχει πλήρης ηλικιακή κάλυψη, καθώς εκπροσωπούνται όλες οι ηλικιακές ομάδες από 18 ετών έως και οι άνω των 55.
61% ανανέωση σε δημοτικούς συμβούλους, 77% ανανέωση σε τοπικούς συμβούλους , Μέσος όρος συνολικά : 72 %
Τα ονόματα του ψηφοδελτίου αποδεικνύουν στην πράξη πως πρόκειται για τον μόνο συνδυασμό αυτή τη στιγμή στην Άρτα που κάνει πράξη την ανάγκη για αυτοδιοικητική συνεργασία. Οι δε προσωπικότητες που το διακρίνουν είναι και έμπειρες αλλά και ανανεωμένες, με κύριο χαρακτηριστικό τους το ειλικρινές ενδιαφέρον για την πρόοδο της Άρτας.

Η δήλωση του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου, Χρήστου Τσιρογιάννη:

«Με ένα ψηφοδέλτιο αυτοδιοικητικό, ενωτικό, δημιουργικό, ξεκινάμε μια νέα εποχή για την Άρτα μας. Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε πορευθεί με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον του Δήμου μας. Παρά τα λάθη και τις αστοχίες, που είναι λογικό να συμβαίνουν όταν δεν είσαι απλός σχολιαστής αλλά είσαι μέσα στη μάχη, είμαι βέβαιος πως όλοι οι πολίτες αναγνωρίζουν ότι ποτέ δεν κρυφτήκαμε, ποτέ δεν δειλιάσαμε, ποτέ δεν είμαστε εκείνοι που απλά το παίζουν καλά παιδιά για να κρύψουν ότι δεν έχουν άποψη για τίποτα.
Από χθες, ξεκινήσαμε και επίσημα ένα ακόμη ταξίδι και θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα όλους όσους έβαλαν το όνομά τους δίπλα στο δικό μου. Δεν είναι τυχαίοι άνθρωποι, είναι οι καλύτεροι που αυτή τη στιγμή έχει ο τόπος μας. Και οι μόνοι που μπορούν να εγγυηθούν πως η ψήφος δεν θα πάει χαμένη, δεν θα είναι μια απλή χειραψία αλλά έργο ξεκάθαρο και μετρήσιμο».

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!