Ένα δυνατό διήμερο πού ετοίμασε η Δημοτική αρχή και αγκαλιάστηκε από φορείς και συλλόγους της πόλης μας, έρχεται στο Παραποτάμιο Πάρκο της πόλης μας, η «Γιορτή των Νέων», στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.
Η «Γιορτή Νέων», με την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας περιλαμβάνει: ποίκιλες δράσεις και εκδηλώσεις και συγκεκριμένα τουρνουά σκακιού, επίδειξη VR γυαλιών, τοίχο αναρρίχησης, κλόουν, face painting, επίδειξη πτήσεων και κατασκευές αερομοντελισμού, στίβο αγωνισμάτων, ξύλινες κατασκευές, πρώτες βοήθειες, παιχνίδια ανακύκλωσης, μοντελισμό, φουσκωτά, bubble balls, τουρνουά 7×7, bazaar, Nerf games, περπάτημα-τρέξιμο, δενδροφύτευση, ποδηλατικές επιδείξεις, παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής και ενημέρωση για θέματα υγείας.
Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά την ΠΕ Άρτας, για την συμμετοχή και υποστήριξη τους: τον Σύλλογο Δρομέων Άρτας, την Τροχαία Άρτας, την 1η ΤΟΜΥ Άρτας, τον Ποδηλατικό Όμιλο Άρτας, τη Δόξα Άρτας – τμήμα Ποδοσφαίρου, την Αερολέσχη Άρτας, τη Λέσχη Μοντελιστών Άρτας, τον Αθλητικό Σύλλογο Πύρρος Άρτας – τμήμα Σκακιού, την επιχείρηση ΙΟΝ, τον Ερυθρό Σταυρό Άρτας, την Ο.ΑΝ.Ε.ΑΝ. Άρτας, την ΔΟΑΚ Άρτας, τους Επιστήθιους Φίλους, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άρτας, κ.α.
Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Λιόντος τόνισε: « Για εμάς, η νέα γενιά αξίζει το καλύτερο. Γι’ αυτό έχουμε ετοιμάσει ένα πραγματικά εκπληκτικό διήμερο με ποίκιλες δράσεις και εκδηλώσεις για όλους τους νέους και τα παιδιά. Τέτοιο διήμερο με τόσο πλούσιο περιεχόμενο πραγματικά δεν έχουμε ξαναζήσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ως Δημοτική Αρχή σε όλους του φορείς και τους Συλλόγους που συμμετέχουν και στέκονται πάντα δίπλα μας».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!