Χρ. Τσιρογιάννης «Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες έχουν τον πρώτο λόγο. Οι εργασίες για το έργο δεν θα ξεκινήσουν, εάν δεν τροποποιηθεί η μελέτη».
Επιτόπια επίσκεψη πραγματοποίησε τον προηγούμενο διάστημα ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, στους Κωστακιούς προκειμένου να συζητηθούν οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις εντός του οικισμού των Κωστακιών. Ο Δήμαρχος συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Σωτήρη Χρηστούλη, την Διευθύντρια Τεχνικών Έργων Σοφία Γρύλλια και τον μελετητή του έργου κ. Mιχάλη Παρασκευόπουλο.
Η επίσκεψη συντονίστηκε από τον κ. Τσιρογιάννη, ώστε να τροποποιηθεί η μελέτη, καθώς ο Δήμαρχος απαιτεί να μην διαταραχθεί η καθημερινότητα των δημοτών. Όπως είπε ο Δήμαρχος «Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες έχουν τον πρώτο λόγο. Οι εργασίες για το έργο δεν θα ξεκινήσουν εάν δεν τροποποιηθεί η μελέτη».
Το έργο αφορά κυκλοφοριακές παρεμβάσεις εντός του οικισμού των Κωστακιών για οδική ασφάλεια, με νησίδες, κυκλικό κόμβο, διαβάσεις πεζών, νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού led, παρκίδες παρκαρίσματος, νέος ασφαλτοτάπητας, φυτεύσεις και διευθέτηση ομβρίων με σύνδεση στο υφιστάμενο δίκτυο.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!