«Πρώτο Κουδούνι Για Όλους», και οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αρταίων (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Δομή Σίτισης) για ακόμη μία χρονιά στάθηκαν δίπλα στα παιδιά των ωφελούμενων.
Ειδικότερα για την νέα σχολική χρονιά διανεμήθηκαν καινούργιες σχολικές τσάντες, τετράδια και γραφική ύλη σε ανήλικους μαθητές, οι οποίοι ανήκουν στις οικογένειες των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου/Παροχής Συσσιτίου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αρταίων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σχολικά βοηθήματα αλλά και σχολικά είδη, μπορούν όσοι δημότες επιθυμούν να προσφέρουν καθόλη την διάρκεια της χρονιάς στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου (οδός Αρτινών Πεσόντων, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26810 24897).
Υπενθυμίζεται πως οι Κοινωνικές Δομές και συγκριμένα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζει αυτή τη στιγμή 240 οικογένειες με είδη πρώτης ανάγκης, είδη ένδυσης και υπόδησης, η Παροχή Σίτισης προσφέρει καθημερινά 38 μερίδες μαγειρεμένου φαγητού σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Επίσης το Κοινωνικό Φαρμακείο στηρίζει 249 οικογένειες με φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό.
« Το χαμόγελο που εισπράττεις από τα παιδιά είναι αναντικατάστατο. Πιστεύω ότι καταφέραμε να μοιράσουμε χαμόγελα στα παιδιά και να τους προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα για να ξεκινήσουν με αισιοδοξία τη νέα σχολική χρονιά τους», ανέφερε στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
«Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια με σεβασμό και αγάπη απέναντι σε όλους τους ωφελούμενους μας. Η ευαισθησία, και η αλληλεγγύη είναι απόδειξη πολιτισμού» πρόσθεσε με την σειρά του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Παναγιώτης Γαλάνης.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!