Με στόχο τη δικτύωση και την ενημέρωση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής της Άρτας, ο Δήμος συμμετείχε τις προηγούμενες ημέρες σε δύο διαδικτυακά εργαστήρια με Βρετανούς επαγγελματίες του χώρου. Πρόκειται για tour operators, ανεξάρτητους πράκτορες, bloggers αλλά και δημοσιογράφους. Η συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει ο Δήμος με την εταιρεία «Greek Alternative Tourism».

Κατά τη διάρκεια των ψηφιακών συναντήσεων έγινε αναφορά στους τουριστικούς πόλους του Δήμου, από τα πολιτιστικά και θρησκευτικά αξιοθέατα, μέχρι την Κορωνησία, τους αθλητικούς αγώνες και τον άυλο πολιτισμό της γαστρονομίας και της μουσικής παράδοσης.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, Κώστα Χαρακλιάς, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας και το ενδιαφέρον που επέδειξαν για την πόλη μας φορείς και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς. Μέσω των συναντήσεων αυτών, αναδείχθηκαν περαιτέρω τα μοναδικά χαρακτηριστικά αλλά και οι δυνατότητες του Δήμου μας, ιδιαίτερα σε τομείς όπως η γαστρονομία. Επιλέξαμε να συμμετάσχουμε στις διαδικτυακές συναντήσεις τώρα ειδικά, γιατί η πανδημία κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να αναζητούν προορισμούς που δεν έχουν κορεστεί τουριστικά.

Ως Δημοτική Αρχή αξιοποιούμε όλους τους μηχανισμούς και τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουμε, ώστε να κερδίσουμε την απαραίτητη τουριστική προβολή».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!