Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Ιωάννινα στο Ξενοδοχείο Olympic συνέντευξη τύπου του κ. Ιωάννη Καραμπίνα ο οποίος ανακοίνωσε τη δημιουργία Δημοτικής Παράταξης στο Δήμο Δωδώνης, που θα λάβει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Ο κ. Καραμπίνας παρουσίασε το όραμα της παράταξής του και συγκεκριμένα την αξιοποίηση του ιστορικού ονόματος ΔΩΔΩΝΗ και γενικότερα όλων των δυνατοτήτων, που προσφέρει η περιοχή καθώς και την ανάγκη ύπαρξης κλίματος συμμετοχής, συνεργασίας και εξωστρέφειας, προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη του Δήμου σε κάθε τομέα της Οικονομικής, και Κοινωνικής ζωής και την βελτίωση της ποιότητος της ζωής των κατοίκων του.    

Σε ότι αφορά τη σημερινή Διοίκηση του Δήμου Δωδώνης τόνισε ότι «η σημερινή δημοτική αρχή έχει εξαντλήσει τις όποιες δυνατότητες είχε και αποκομμένη μέσα σε ένα κλίμα αλαζονικής υπεροψίας και απαξίωσης, δεν μπορεί πλέον να συμβάλει στις σημαντικές προκλήσεις της εποχής μας αλλά και τις ευκαιρίες, που ανοίγονται μπροστά μας».

Τέλος ο κ. Καραμπίνας κάλεσε όλους τους πολίτες του Δήμου Δωδώνης να συμμετέχουν στις προσπάθειες της Παράταξης, που σχηματίζεται και όπως χαρακτηριστικά σημείωσε κλείνοντας την εισαγωγική του ομιλία στη συνέντευξη τύπου: «Καλώ όλους τους πολίτες του Δήμου Δωδώνης να συμμετέχουν στο όμορφο αυτό ταξίδι, που σήμερα ξεκινάμε, για να δημιουργήσουμε ΜΑΖΙ ένα  καλύτερο ΑΥΡΙΟ για το Δήμο μας».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!