“Σαν έτοιμη από καιρό… ξεκινώ ένα νέο κύκλο στην κοινωνική ζωή μου ευελπιστώντας να συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω καλά τα 20 τελευταία χρόνια: Να προσφέρω στον πολιτισμό, τον αθλητισμο , τον εθελοντισμό από το μετερίζι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

20 χρονια εθελοντικής προσφοράς στον αθλητισμο ξεκινώντας από την οικογενεια του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ όπου είχα την μεγάλη τύχη να συνεργαστώ με εξαιρετικούς ανθρώπους με όραμα και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά.Σαν Μέλος του ΔΣ για πολλά χρόνια και από τη θέση του Προέδρου τα 4 τελευταία καταφέραμε να κάνουμε τον Ποσειδώνα ένα σύλλογο πρότυπο , να προσφερουμε στην πόλη πολύ μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όπως το IOANNINA LAKE RUN και τα POSEIDONIA, διοργανώσεις που άλλαξαν το αθλητικό και τουριστικό γίγνεσθαι της πόλης. Τεράστιο το αποτύπωμα αυτών των αγώνων στην οικονομία του τόπου αλλά και στο κίνημα του εθελοντισμού που διατρέχει πια όλες τις ηλικίες. Σπουδαία μαθήματα και εμπειρίες για τα παιδιά.

Από το 2015 η ενασχόλησή μου με τον πολιτισμό μέσω του Μουσείου Αργυροτεχνίας όπου για 7 χρόνια ήμουν Τοπική Διαχειρίστρια αποτέλεσε μια  ευκαιρία να αποκτήσω γνώσεις , γνωριμίες και πολύ μεγάλη εμπειρία. Μεγάλες εκθέσεις, εκδηλώσεις, project και συνεργασίες και επαφές με σημαντικούς φορείς και ανθρώπους του πολιτισμού από την πόλη μας αλλά και  όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό…

Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν παράλληλα με την επαγγελματική μου δράση σαν τραπεζικός υπάλληλος.Ξεκινώνττας το 1994 και Από το 1998 εργάζομαι σε θέσεις ευθύνης και για 7 χρόνια διετέλεσα διευθύντρια καταστήματος αποκτώντας έτσι εμπειρίες στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού , συνεργασία σε υψηλό επίπεδο με τραπεζικά στελέχη , διαχείριση δύσκολων περιπτώσεων πελατών με ανθρωπιά και ενσυναίσθηση.

Είμαι πεπεισμένη ότι όλα αυτά τα πολύτιμα που μάζεψα  όλα αυτά τα χρόνια είναι εφόδια μοναδικά που τα θέτω στην υπηρεσία των συμπολιτών μου.”

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!