Σήμερα, 14.09.2023, η υποψήφια Δήμαρχος Τατιάνα Καλογιάννη συναντήθηκε στις εγκαταστάσεις της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Αστυνομικών Υπηρεσιών Ηπείρου, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, κ. Γιώργο Αζέλη και τον Διοικητή τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων κ. Γρηγόρη Καρρά.
Στη συζήτηση με τον πρόεδρο κ. Ανέστη Κωνσταντινίδη και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, τονίστηκε για μια ακόμη φορά το θέμα της μετεγκατάστασης του Αστυνομικού Μεγάρου από το κέντρο πόλης καθώς και η ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης των αστυνομικών υπηρεσιών.
Ακολούθως, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου και συναντήθηκε με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, κ. Απόστολο Βασδέκη και τους Προϊσταμένους και τα στελέχη των Τμημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Τέλος, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, συνομίλησε με τους Τμηματάρχες και τα στελέχη του ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας καθώς και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας.

Η Τατιάνα Καλογιάννη, από την πλευρά της, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τα στελέχη των Υπηρεσιών για την ενημέρωση που της παρείχαν και δήλωσε ότι η ανταλλαγή απόψεων καθίσταται ιδιαιτέρως εποικοδομητική και απαραίτητη για την ανάπτυξη και εμπέδωση του κλίματος ασφάλειας στον Δήμο Ιωαννιτών.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!