“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Ιωάννινα, ενώ εδώ και μερικά χρόνια διατηρώ το δικηγορικό μου γραφείο στο Πέραμα Ιωαννίνων, απ’ όπου κατάγομαι. Αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω σε άμεση επαφή με τα προβλήματα της περιοχής που κατοικώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και κοινωνικά. Οι παθογένειες είναι γνωστές και δεν είναι σκόπιμη η αναφορά τους εδώ, όμως, θεωρώ, ότι είναι χρέος όλων μας να προσπαθούμε να είμαστε μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι απλοί παρατηρητές ή κριτές.
Ασπάζομαι τις αξίες, τους στόχους και το όραμα του Θωμάς Μπέγκας για το Δήμο μας και πιστεύω ότι μπορεί να υλοποιήσει τον προγραμματικό του λόγο για έναν πιο λειτουργικό Δήμο, που στόχο θα έχει την πρόοδο, ανάπτυξη και ευημερία όλων των πολιτών του.
Με τις παραπάνω σκέψεις και δηλώνοντας έτοιμος να εργαστώ με αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και υπευθυνότητα, στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων για την αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων και στην ανάδειξη του τόπου, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου και ζητώ την στήριξή σας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!