Η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, σήμερα, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της Παράταξης Ιωάννινα_2023 περιόδευσε και σε οδούς των Καρδαμιτσίων και επί της λεωφόρου Γράμμου.
Συζήτησε με συνδημότες για τα θέματα της καθημερινότητας στις γειτονιές αυτές, διένειμε το φυλλάδιο με το πρόγραμμα της παράταξης Ιωάννινα_2023 και τους ανέλυσε τους άξονές του. Στις συζητήσεις αναδείχθηκαν τα προβλήματα των περιοχών και ταυτόχρονα καταδείχθηκε η ανάγκη την διοίκηση του δήμου, να αναλάβουν συμπολίτες που μπορούν να εργαστούν σκληρά και εντατικά για το μέλλον του, με γνώση και εφαρμόσιμες λύσεις, ακολουθώντας αξιόπιστο σχέδιο. Η Τατιάνα Καλογιάννη ευχαρίστησε τους συμπολίτες για την συμμετοχή τους στις συζητήσεις αυτές.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του εργοτάξιου του Δήμου και συνοδευόμενη από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Αριστείδη Παππά συνομίλησε με τα στελέχη των υπηρεσιών. Η Τατιάνα Καλογιάννη τόνισε ότι ο δήμος μας έχει πολύ δρόμο ακόμη για να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες καθαριότητας, αλλά αυτό είναι εφικτό δεδομένης της μεγάλης εμπειρίας του προσωπικού και του εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού. Η επικαιροποίηση του σχεδιασμού αποκομιδής των σύμμεικτων απορριμμάτων και του οδοκαθαρισμού σε στενή συνεργασία με το προσωπικό της υπηρεσίας, θα αναμορφώσει την προβληματική υφιστάμενη κατάσταση. Μείζον θέμα, βεβαίως, εξακολουθεί να είναι η μεταφορά του εργοταξίου, με ανάγκη να αναβαθμιστεί σε πρώτιστη προτεραιότητα για όλους.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!