Τις προηγούμενες ημέρες, η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της Παράταξης Ιωάννινα_2023 πραγματοποίησε συναντήσεις και επισκέψεις σε δημοτικές κοινότητες και υπηρεσίες:
Το Σάββατο 09.09.2023 επισκέφθηκε τη Μανωλιάσσα, Αμπελιά και Πεδινή.
Την Κυριακή 10.09.2023 επισκέφθηκε, το πρωί, την Πλατανιά, Ηλιόκαλη, Δαφνούλα και Χαροκόπι και τις απογευματινές ώρες την Κρύα, Κρανούλα και Περίβλεπτο. Επίσης, παρευρέθηκε στο καθιερωμένο ετήσιο γλέντι που διοργανώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ιωαννίνων, στα Μουζακαία.
Οι συναντήσεις με τους κατοίκους έγιναν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα καθημερινότητας που απασχολούν τους δημότες στις περιοχές αυτές.
Η Τατιάνα Καλογιάννη τόνισε τη σημασία που δίνει στην άρση των ανισοτήτων που παρατηρούνται μεταξύ των διαφορετικών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Ιωαννιτών, αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες από τον Δήμο. Για την άρση των ανισοτήτων αυτών, καθοριστικός θα είναι ο ενεργός ρόλος των τοπικών κοινωνιών, αλλά και η επιλογή των προσώπων που θα τους εκπροσωπήσουν την επόμενη περίοδο στη δημοτική Αρχή.
Τη Δευτέρα 11.09.2023 παρευρέθηκε στον Αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 7ο Λύκειο Ιωαννίνων και στη συνέχεια επισκέφθηκε τις Δημοτικές Υπηρεσίες στο κέντρο της πόλης.
Την Τρίτη 12.09.2023 και μετά τη συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Ιωαννίνων, επισκέφθηκε τις δημόσιες υπηρεσίες Δασαρχείο, Κτηματολόγιο, ΦοΔΣΑ και ΟΠΕΚΑ,
Στις επισκέψεις αυτές, συνομίλησε με τα υπηρεσιακά στελέχη και παρείχε ενημέρωση για τις προγραμματικές θέσεις της Παράταξης.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!