Με την πρόεδρο κα Πόπη Σηφακάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Δήμου Ιωαννιτών, συναντήθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Τατιάνα Καλογιάννη συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023.
Η συζήτηση ήταν μακρά, διεξήχθη σε θερμό κλίμα και περιέλαβε όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν τόσο την επιχείρηση, όσο και τους εργαζομένους σε αυτή. Τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την ανάγκη πρόσληψης νέου μόνιμου προσωπικού, την αποδέσμευση της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. από το Σύνδεσμο Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων ΣΥΔΛΙ για την οποία υπάρχει και μελέτη από το 2014, καθώς και την επίσπευση των απαιτούμενων ενεργειών για να πιστοποιηθεί η Διαχειριστική Επάρκεια του φορέα σχετικά με την απρόσκοπτη διαχείριση χρηματοδοτήσεων από τα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά ταμεία νέων έργων υποδομής. Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου τόνισαν και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης λόγω της υποστελέχωσης των υπηρεσιών και κυρίως λόγω της μη οριστικής διευθέτησης δικαστικών εκκρεμοτήτων, εξαιτίας των οποίων δεν διασφαλίζεται το αναγκαίο ήρεμο κλίμα στην επιχείρηση.
Η Τατιάνα Καλογιάννη τόνισε: «η Παράταξή μας, ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023 και εγώ προσωπικά θα επιδιώξουμε να συνεργαστούμε στενά με τους εργαζόμενους στην Δ.Ε.Υ.Α.Ι., ώστε να καταστεί σύγχρονη επιχείρηση με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, πρότυπο στον τομέα της για τη Δυτική Ελλάδα και επιπροσθέτως γιατί η κοινωνία και οι συνδημότες μας έχουν ανάγκη την Δ.Ε.Υ.Α.Ι. σε εύρυθμη λειτουργία. Για την επίτευξη της στόχευσης αυτής, πλαίσιο συνεργασίας υπό καθεστώς αλληλεγγύης και σεβασμού, με τα στελέχη της επιχείρησης, είναι εκ των ων ουκ άνευ. Οι εργαζόμενοι με την εμπειρία και τις γνώσεις τους αποτελούν το κύριο και ζωτικό παράγοντα της λειτουργίας της».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!