Χθες Κυριακή 17.09, η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς και συμβούλους δημοτικών κοινοτήτων της Παράταξης Ιωάννινα_2023 περιόδευσε σε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου:
Το πρωί παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για την «Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας» στην Ανατολή και στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Κατσικά, την Καστρίτσα, τα Κυπαρίσσια και τα Μουζακαία. Τις απογευματινές ώρες περιόδευσε στο Μπιζάνι, τη Νεοκαισάρεια και τη Μπάφρα.
Στις συζητήσεις που είχε με τους συνδημότες η Τατιάνα Καλογιάννη αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του προγράμματος της παράταξης για κάθε μία κοινότητα ξεχωριστά και τόνισε τη σημασία που δίνει στο να παρέχονται σε όλες τις τοπικές κοινωνίας οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να λειτουργούν ομαλά η καθημερινή και η οικονομική ζωή κάθε τόπου. Όλες οι κοινότητες πρέπει να έχουν «ζωή». Αυτό επιτυγχάνεται όταν σχεδιάζονται δαπάνες στοχευμένα και συστηματικά. Ευχήθηκε οι τοπικές κοινωνίες να επιλέξουν εκπροσώπους τους, ικανούς και εργατικούς, ώστε να συνεργάζονται αρμονικά με την επόμενη δημοτική αρχή για το καλό του τόπου τους.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!