Δηλώνω Ερασιτέχνης Πολιτικός (=εραστής της τέχνης του προσφέρειν) και για πρώτη φορά κατεβαίνω υποψήφια σε Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Πιο συγκεκριμένα, θα συμμετάσχω στις φετινές ως υποψήφια στο Τοπικό Ιωαννίνων με την Τατιάνα Καλογιάννη και τον συνδυασμό Ιωάννινα_2023. 

Πιστεύω ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές αυτή τη φορά θα είναι γυναικεία υπόθεση για όπως οι μητέρες μας ξέρουν να φροντίζουν και να προσφέρουν υπηρεσία αθόρυβα και με προσήλωση έτσι κι πολλές γυναίκες χρειάζεται να κάνουν στην πολιτική σήμερα. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από φροντίδα, από όραμα, εκπαίδευση και αναβάθμιση για να έχει ένα καλύτερο μέλλον απ’ότι ως τώρα. Επίσης χρειάζονται όρια και διεκδίκηση του καλύτερου για τον πολίτη.

Δεν έχω αποφασίσει αν θα κάνω πολιτική καριέρα ακόμη γιατί και οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες είναι πολύ απαιτητικές, ειδικά η διοργάνωση του Συνεδρίου «Τουρισμός 360 Στην Πράξη»  αλλά και η δραστηριότητά μου ως Spa Manager εκτός του ότι δεν έχω πρότερη εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Ωστόσο, δέχτηκα την πρόταση του Στάθη Σιούτη, πρώην Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων και εν συνεχεία της Τατιάνας Καλογιάννη που γνωστοποιώντας μου τις προθέσεις τους για τον τόπο πείστηκα να διαθέσω λίγο χρόνο για βοηθήσω τον τόπο όπου χρειαστεί και ζητήσουν την βοήθεια μου σε θέματα Τουρισμού, Ευεξίας & Πρόληψης Υγείας .

Με αυτή την διάθεση έρχομαι σε αυτές τις εκλογές στις 8 Οκτωβρίου και θα είμαι παρούσα για να δημιουργήσουμε ένα νέο όραμα για την Ήπειρο. Όσοι με γνωρίζετε ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να συμβιβάζομαι και να επαναπαύομαι, αλλά διαρκώς εξελίσσομαι και βοηθώ και άλλους να εξελιχθούν μαζί μου. Πιστεύω ότι όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε και να εργαστούμε προσηλωμένα και εντατικά προς αυτή την κατεύθυνση για ένα διάστημα.

Οπότε δεν ξέρω αν θα επιλέξω μία πολιτική καριέρα στο μέλλον σίγουρα θέλω να συνδράμω στην εξέλιξη του τόπου.

Καλή επιτυχία σε όλους που έχουν αντίστοιχα αγνά πολιτικά αισθήματα ανεξαρτήτου παρατάξεως και συνδυασμού γιατί αυτό χρειάζεται ο τόπος μας!

 

Μάστορα Παναγιώτα Νικ.

Υπεύθυνη Διοργάνωσης Συνεδρίου

«Τουρισμός 360 Στην Πράξη»

Ειδικός Ευεξίας & Εναλλακτικού Τουρισμού

Spa Manager&Consultant

Καθηγήτρια Εναλλακτικών Θεραπειών

M: 6930871304

E: giota.ma@yahoo.gr

W: https://4g-retreats.com/el/ 

W2: https://4g-spasolutions.com/el/


Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!