Ενημερώνουμε τους συνδημότες και τους επισκέπτες του τριημέρου στο Δήμο μας, ότι από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή μας τις τελευταίες ημέρες, προέκυψαν προβλήματα διακοπής ηλεκτροδότησης στις Κοινότητες από Βούρμπιανη μέχρι Πληκάτι, στην Αετομηλίτσα και στην Κοινότητα Φούρκας. 

Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έγινε αποχιονισμός του δρόμου μέχρι το Πληκάτι με μηχάνημα του Δήμου και σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας και στις υπόλοιπες ορεινές Κοινότητες του Δήμου, όπου υπήρχε πρόβλημα. 

Ο Δήμαρχος εδέχθη το πρώτο τηλεφώνημα για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης από κάτοικο της Κοινότητας Βούρμπιανης το απόγευμα της Παρασκευής 10/12/21. Αμέσως επικοινώνησε για τη βλάβη με τη ΔΕΔΔΗΕ και επιπλέον και με τον Προϊστάμενο δικτύων της ΔΕΔΔΗΕ στα Ιωάννινα, αναφέροντας και τις υπόλοιπες βλάβες στα χωριά μας. 

Είναι γεγονός ότι υπήρξε πολύ μεγάλη κινητοποίηση από πλευράς ΔΕΔΔΗΕ. Το πρόβλημα έχει λυθεί ήδη στην Κοινότητα Φούρκας και σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία (13/12/2021) με τον Προϊστάμενο ενημερωθήκαμε ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να αποκατασταθεί η βλάβη από Βούρμπιανη μέχρι Πληκάτι και στην Κοινότητα Αετομηλίτσας. 

Όπου ζητήθηκε η βοήθεια του Δήμου, προσφέρθηκε. Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων. 

Παρακαλούνται οι κάτοικοι να απευθύνονται στον Δήμαρχο (τηλ.: 2655360326 – 6942030774) ή στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο (τηλ.: 2655023749 – 6974496955) για να καθίσταται πιο άμεση η επίλυση των προβλημάτων, σε συνεννόηση πάντα με τις αρμόδιες υπηρεσίες. 

 

Από το Γραφείο Δημάρχου

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!