Οι τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Μετσόβου, έχοντας εξαντλήσει κάθε περιθώριο συνεννόησης με τον κύριο Τζαφέα, δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να δώσουν πλέον λευκή επιταγή σε μια διοίκηση η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο (και απίστευτες συκοφαντίες..) να μη γίνει κανένας έλεγχος στις επιχειρήσεις του Δήμου αλλά και εν γένει στον Δήμο.

Αναστέλλουμε κάθε ανοχή και συνενοχή σε έναν Δήμαρχο που έχει το θράσος να λέει δημόσια ότι δεν έχει καμία σχέση με το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό η εκ νέου χρηματοδότηση μιας καταχρεωμένης επιχείρησης του Δήμου, με χρέη που ίσως ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο ευρώ, αλλά και έναν Πρόεδρο (Γκούμας Κων.) που προκαλεί με τη στάση του αλλά και την εν γένει διαχείριση (ίσως και κακοδιαχείριση..) της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μετσόβου.

Όσον αφορά τα ψέματα του κυρίου Τζαφέα, θεωρούμε ότι δεν αξίζει καν τον κόπο να απαντήσουμε (είναι γνωστό ότι έχει τσακωθεί με την αλήθεια..), αλλά για όποιον έχει τη βούληση να καταλάβει τι συμβαίνει πραγματικά στον Δήμο Μετσόβου σας επισυνάπτουμε όλα τα σχετικά έγγραφα που αφορούν τη μη ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος (άμεση συσχέτιση με την εκ νέου χρηματοδότηση της Κοινωφελούς).

Συνοπτικά αναφέρουμε μόνο ότι η πρώτη μας επιστολή για το εν λόγω θέμα στάλθηκε στις 27 Απριλίου 2022 και κατόπιν ακολούθησαν δεκάδες έγγραφα και άπειρα ψέματα του Δημάρχου για να καταλήξουμε μετά από έξι μήνες εμποδίων σε ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ τόσο για Έκτακτο Διαχειριστικό Έλεγχο της Κοινωφελούς όσο και για άμεση Αντικατάσταση του Προέδρου της (Γκούμα Κων.).

Εννοείται ότι ακόμα και τώρα τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς δεν εκτελούν τις εν λόγω αποφάσεις καθώς επικαλούνται συνεχώς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου. Μάλιστα εντύπωση προκαλούν οι προκλητικές τους δηλώσεις ¨ό,τι και να ψηφίσετε θα το κόψει η Αποκεντρωμένη!¨ (τέτοιου είδους δηλώσεις θεωρούμε ότι θα πρέπει να απασχολήσουν κάποια στιγμή την Αποκεντρωμένη..).

Όλους αυτούς τους μήνες έχουμε διαμηνύσει με κάθε τρόπο ότι θα υπάρξει πρόβλημα στην εκ νέου χρηματοδότηση της Κοινωφελούς αν συνεχίσει ο Δήμαρχος να καλύπτει τόσο τον εαυτό του όσο και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς. Είναι αδιανόητο ότι ακόμα και σήμερα που έχει αποφασιστεί επίσημα από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Έκτακτος Διαχειριστικός Έλεγχος της Κοινωφελούς (Έλεγχος παραστατικό – παραστατικό..), ο Δήμαρχος με τον Πρόεδρο (Γκούμα Κων.) προχώρησαν άρον άρον σε τακτικό έλεγχο (δειγματοληπτικό..) για να παραπλανήσουν πάλι τους δημότες και μάλιστα ξέχασαν να μετρήσουν κάποιες Χιλιάδες Ευρώ από το Ταμείο..!!! (Ισολογισμός 2019).

Δυστυχώς ο Δήμαρχος δεν λαμβάνει υπόψη του ότι η παράταξή του δεν έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και επομένως θα πρέπει να συνεννοείται με τις τρείς (3) άλλες Δημοτικές Παρατάξεις για την διαχείριση του Δήμου. Πρόθεσή μας ήταν και είναι να συνεργαζόμαστε μαζί του για το καλό όλου του Δήμου και των Δημοτών.  Αντιθέτως αυτός ενεργεί με τρόπο αυταρχικό, χωρίς να λαμβάνει ποτέ υπόψη του τις προτάσεις μας και προσπαθεί να δικαιολογήσει την θέση του εκδίδοντας δελτία τύπου.

Υγ. προτείνουμε στον αξιότιμο Δήμαρχο να είναι πιο προσεκτικός πριν κάνει δημόσιες τοποθετήσεις και να λέει όλη την αλήθεια.. καλό είναι να γνωρίζει ο κόσμος ότι η μοναδική αντιπολίτευση που άφησε τον Δήμο σχεδόν ένα χρόνο χωρίς προϋπολογισμό ήταν η αντιπολίτευση Τζαφέα! Στο σπίτι του κρεμασμένου λοιπόν.. δεν μιλάνε για σκοινί..

Καλή Χρονιά σε όλους!

ΣΠΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΣΟΥΛΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΠΙΤΟΥΝΗΣ

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!