“Η προεκλογική περίοδος των Δημοτικών εκλογών στον Δήμο Μετσοβου,ως συνέχεια της παρούσας Δημοτικήςπεριόδου,
διαμορφωνει ένα κλίμα νοσηρό , διαιωνίζεται μια κατάσταση που πιστεύω δεν μπορεί να ανατραπεί με υποψηφιότητες που έχουν ψήφους αλλά όχι άποψη ,και εχουν κατατεθεί.
Από την μια η παράταξη που επί 4 χρόνια μόνο καταγγελίες( πάνω από 100) χωρίς καμία επικοδομητικη πρόταση για το καλό του Δήμου .
Από την άλλη την παράταξη οργάνωσαν αυτοί που ηττηθεντες θέλουν να επανέλθουν,χρησιμοποιώντας πρόσωπα με όνομα ,πλαισίουμενα από εύκαμπτους ευεργετιθεντες…που ασχολούνται στον Δήμο μόνο την ημέρα που καταβάλλεται η αντιμισθια.
Εγώ είμαι μόνος και οι αρχές και αξίες μου δεν μου επιτρέπουν να είμαι συμμέτοχος σε μια τέτοια κατάσταση.
Αγωνίσθηκα όλα τα χρόνια με αγάπη και μεράκι για τον τόπο μας προάσπισα τα συμφέροντα του Δήμου ,εργάστηκα όσο λίγοι για το καλό του από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Όσους αδίκησα το έκανα από λάθος και όχι από πρόθεση.
Η μη συμμετοχή μου στις εκλογές και συνεπώς η αποχώρηση μου από την Δημοτική Αρχή ,ας αποτελέσει την απαρχή για κάτι καλό και δημιουργικό στον Δήμο μας,
Το εύχομαι ειλικρινά.
Μέχρι την λήξη της θητείας μου θα προσπαθήσω να υλοποιηθεί το πρόγραμμα έργων ,να προχωρήσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες των έργων που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα για τα οποία θα ενημερώσω τους δημότες
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες που πιστεύουν σε μένα και με ακολούθησαν μέχρι το τέλος ,φυσικά τους αποδεσμευω να πράξουν προεκλογικά κατά το δοκούν..
Πανω όμως απ’ όλα Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες που με ανέδειξαν Δήμαρχο όλα αυτά τα χρόνια.
Τους χρωστω πολλά δεν είμαι αχάριστος.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!