ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΙΤΗΜΑ
Παραμυθιά, 19 Μαρτίου 2021
ΠΡΟΣ:
Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σουλίου
κ. Κων/νο Παππά
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Τις Δημοτικές παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο
Κύριε Πρόεδρε,
Σε συνέχεια του από 18 Φεβρουαρίου αιτήματός μας να θέσετε προς συζήτηση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το ζήτημα που έχει προκύψει από την κατασκευή μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από καύση βιομάζας στο Δήμο μας, επαναφέρουμε εκ νέου γραπτώς το αίτημά μας να συζητηθεί άμεσα το θέμα σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αυτό επιτάσσουν και οι συνδημότες μας οι οποίοι διαμέσου της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Δήμου Σουλίου κατά των μονάδων βιορευστών Προδρομίου-Χόικας, ζητούν τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα συζήτησης το συγκεκριμένο ζήτημα.
Αυτό επιβάλλει και η κοινή μας βούληση να σταθούμε με υπευθυνότητα απέναντι σε ζητήματα που απασχολούν τον τόπο και τους πολίτες και με γνώμονα το κοινό συμφέρον να συμφωνήσουμε στην καλύτερη δυνατή απόφαση.
Θεωρούμε επιβεβλημένη τη συμμετοχή στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όλων των εμπλεκόμενων φορέων, και για το λόγο οφείλετε να μεριμνήσετε, ώστε να τους δοθεί διαδικτυακά ο λόγος και να τοποθετηθούν στην εξ αποστάσεως συνεδρίαση.
Με εκτίμηση,
Κάτσιος Νικόλαος
Αθανασίου Γεώργιος
Αλεξίου-Ντόκου Παναγιώτα
Ζορκάδης Δημήτριος
Καγκιούζης Ανδρέας
Μπάλλας Φώτιος
Σουλάκης Αναστάσιος
Χρήστου Δημήτριος
Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Τόπος Αξιών»

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!