Ο Δήμος Ζαγορίου φιλοξενεί το τριήμερο 23-25 Ιουλίου 2021, στο Τσεπέλοβο, τον κορυφαίο αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα. Αρωγός και συμπαραστάτης στην διοργάνωση του Zagori Mountain Running από το 2011 έως σήμερα, συνεισφέρει και φέτος με κάθε μέσο στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Το Ζαγόρι, φορείς και κάτοικοι, είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν τους αθλητές και τους επισκέπτες που θα βρεθούν στην περιοχή για να βιώσουν αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός.

Η καρδιά του Εθνικού Δρυμού ΒίκουΑώου, η Τύμφη, τα παραδοσιακά πετρόκτιστα χωριά, το δίκτυο μονοπατιών που έχει χαραχθεί ή διαμορφωθεί για να διεξαχθούν οι αγώνες και τα ιστορικά μνημεία του Ζαγορίου αποτελούν το μοναδικό σκηνικό που θα απολαύσουν και φέτος οι λάτρεις του ορεινού τρεξίματος. Ο Δήμος Ζαγορίου, ως συνδιοργανωτής, του επετειακού ΖΜR21, εύχεται σε όλους τους αθλητές επιτυχία στην προσπάθεια τους και καλεί σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες πανδημίας να τηρηθούν οι οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και το υγειονομικό πρωτόκολλο της Διοργάνωσης για να είμαστε όλοι υγιείς και ασφαλείς και την επόμενη μέρα.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!