Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Πάικας και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ Ζ Ι Τ Σ Α Σ», επισκέφθηκαν σήμερα 23 Σεπτεμβρίου τα γραφεία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων , του Συνδέσμου Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων (Σ.ΎΔ.Λ.Ι.)  και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων (Δ.Ε.Ύ.Α.Ι).

Στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων συζήτησαν με τον Πρόεδρο Μάκη Χροστόμου για τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης, τα προβλήματα των επιχειρήσεων που εδρεύουν στη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων, την αναγκαιότητα δημιουργίας μόνιμου χώρου για την προώθηση – εμπορία των προϊόντων τοπικών επιχειρήσεων και τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Επιμελητηρίου και Δήμου Ζίτσας.
Στο Σ.Ύ.Δ.Λ.Ι. συζήτησαν με τον Πρόεδρο Γιώργο Αρλέτο και τον προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας για τον τεχνικό και οικονομικό προγραμματισμό του Συνδέσμου, την ανάγκη εκπόνησης συνολικού σχεδιασμού για τη διαχείριση των υδατικών πόρων στο λεκανοπέδιο και την κάλυψη των αναγκών ύδρευσης σε παραγωγικές μονάδες στο Δήμο Ζίτσας.
Στη Δ.Ε.Ύ.Α.Ι συζήτησαν με τον Προέδρο Αρη Μπαρτζώκα τον προγραμματισμό έργων για τη διαχείριση λυμάτων του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, τα προβλήματα συνεργασίας με το Δήμο Ζίτσας σχετικά με την προγραμματική σύμβαση για το δίκτυο αποχέτευσης της Ελεούσας και την αναγκαιότητα εξεύρεσης συναινετικής λύσης, ώστε να αποφευχθεί η επίλυσή τους στα δικαστήρια. Μόνο έτσι θα αναπτυχθεί το απαραίτητο κλίμα συνεργασίας για την αντιμετώπιση των σημαντικών θεμάτων διαχείρισης λυμάτων στην περιοχή.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!