«ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ»
«Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, στα  πλαίσια των δράσεων για το Έτος Στοματικής Υγείας 2024, επισκέφθηκε το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 τη Μονάδα Προστασίας Παιδιού στην Κόνιτσα.»
Εκ μέρους του ΔΣ, των Διευθύνσεων Μονάδων Πωγωνιανής και Κόνιτσας και των εργαζομένων των Μονάδων, ευχαριστούμε θερμά τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων για την δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μικρών παιδιών της Μονάδας Πωγωνιανής και των εφήβων της Μονάδας Κόνιτσας, για θέματα στοματικής υγείας.
Το Κ.Κ.Π.Π Ηπείρου έχει σαν βασική αποστολή την ολοκληρωμένη φροντίδα και ψυχοκοινωνική στήριξη παιδιών που στερούνται οικογένειας. Στα πλαίσια αυτής της αποστολής είμαστε δεκτικοί σε κάθε συνέργεια που προάγει την ολιστική προστασία των παιδιών ταυτόχρονα με την κοινωνική τους ενσωμάτωση.
Η δράση του Συλλόγου σας στην Κόνιτσα έτυχε μεγάλης αποδοχής από παιδιά και υπαλλήλους, τόσο λόγω της άρτιας επιστημονικής σας ενημέρωσης, όσο και της άριστης προσέγγισης των θεμάτων με απλότητα και αμεσότητα, ώστε να γίνουν κατανοητές οι υποδείξεις σας προς τα παιδιά.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!