Το Σάββατο και την Κυριακή, 2 και 3 Οκτωβρίου, ο Σταύρος Καλογιάννης παραβρέθηκε:

 Στο 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, που διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο του οποίου βραβεύτηκε ο πρώην Βουλευτής και Υπουργός κ. Α. Φούσας. 

  • Στα εγκαίνια της νέας βιομηχανικής μονάδας του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού «Πίνδος».

Η επένδυση, ύψους 9,5 εκ. ευρώ, με πέντε γραμμές παραγωγής και εκατό περίπου προβλεπόμενες νέες θέσεις εργασίας, υλοποιήθηκε στο Ροδοτόπι. Ο Σταύρος Καλογιάννης είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις αυξήσεις, διεθνώς, των πρώτων υλών και της ενέργειας, τόσο με τον Πρόεδρο κ. Α. Δημητρίου και μέλη του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού, όσο και με πτηνοτρόφους.

  • Στο Γεφύρι της Πλάκας

Στην εκδήλωση βράβευσης από την Europa Nostra, για την πρότυπη αποκατάσταση του Γεφυριού της Πλάκας. Στην εκδήλωση βράβευσης, ο Σταύρος Καλογιάννης συναντήθηκε με Καθηγητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και συζήτησε μαζί τους αναπτυξιακά θέματα που αφορούν τα Τζουμέρκα, καθώς και με στελέχη του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, με τους οποίους συζήτησε τις νέες προοπτικές μετά την έγκριση του Οργανισμού του ΟΦΥΠΕΚΑ, που ανοίγει τον δρόμο για τη μόνιμη στελέχωσή του, καθώς και για την προετοιμασία που πρέπει να γίνει στις προστατευόμενες περιοχές, εν όψει της έναρξης υλοποίησης των δράσεων που προβλέπονται στη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027.

  • Στο ολοκαύτωμα των Λιγκιάδων

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, ο Σταύρος Καλογιάννης επισκέφθηκε τους μαρτυρικούς Λιγκιάδες, για την εκδήλωση μνήμης του ολοκαυτώματος του χωριού από τους Γερμανούς κατακτητές, πριν από 78 χρόνια.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!