Η εταιρεία NATURALIS συνεχίζει να εκπλήσσει την ελληνική αγορά προσφέροντας ένα μοναδικό προϊόν για την ανίχνευση και πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού.

Έχοντας την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διάθεση των προϊόντων της Amazing Biotech σε Ελλάδα, Κύπρο και τις Βαλκανικές χώρες, παρουσιάζει το νέο πρωτοποριακό τεστ παγκόσμιας πατέντας COVID-19 Antigen Sealing Tube Test Strip, καθώς και το COVID-19 Ag&Ab (IgG/IgM) Sealing Tube Twin Test Strip, το οποίο είναι ένα διπλό τεστ ανίχνευσης αντιγόνου αντισωμάτων.

Το COVID-19 Antigen Sealing Tube Test Strip αποτελεί το μοναδικό τεστ στην ελληνική αγορά που προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής της περιοχής λήψης δείγματος στον χρήστη, καθώς είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε να επιτρέπει τη συλλογή δείγματος είτε από τη μύτη, είτε με δείγμα σιέλου, είτε από το φάρυγγα, με ένα μοναδικό στειλεό για όλα.

Με μια πλήρως απλοποιημένη διαδικασία, κατά την οποία αποφεύγονται βήματα που δυνητικά μπορούν να λειτουργήσουν ως εστία διασποράς του ιού (ο στειλεός σφραγίζεται μέσα στο φιαλίδιο μετά τη λήψη του δείγματος), ακρίβεια στην ανάγνωση του τελικού αποτελέσματος, το οποίο παραμένει σταθερό ακόμη και μετά από 24 ώρες, (αποφεύγοντας τo δυσάρεστο backflow effect που θα μπορούσε να δώσει ψευδώς θετικό αποτέλεσμα), το COVID-19 Antigen Sealing Tube Test Strip παρέχει αυτό που υπόσχεται: Ασφάλεια, Ακρίβεια και Εγκυρότητα.

Το Amazing COVID-19 Antigen Sealing Tube Test Strip διενεργείται σε λιγότερα βήματα από τα υπόλοιπα τεστ, παράγοντας που το καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστο για όλους.

Παράλληλα, το COVID-19 Ag&Ab (IgG/IgM) Sealing Tube Twin Test Strip είναι το μοναδικό διπλό (αντιγόνου και αντισωμάτων στο ίδιο φιαλίδιο) Rapid Test στην παγκόσμια αγορά, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε όχι μόνο αν νοσούμε, αλλά και σε ποια φάση της νόσησης βρισκόμαστε, ανιχνεύοντας την ύπαρξη αντισωμάτων, παράμετρος που αφορά και τον εμβολιασμένο πληθυσμό. 

Το τεστ αντιγόνου COVID-19 Antigen Sealing Tube Test Strip συνοδεύεται από κλινικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί σε Αμερική, Γερμανία και Ρωσία.

«Νιώθουμε τεράστια ικανοποίηση που σε αυτή την συλλογική προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας, κατορθώσαμε να βάλλουμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι, αναλαμβάνοντας να εισάγουμε και να προμηθεύσουμε τους επαγγελματίες υγείας στη χώρα μας με δύο νέα και αξιόπιστα διαγνωστικά τεστ για την ανίχνευση του SARS-CoV-2, τα οποία πραγματικά κάνουν τη διαφορά στην αγορά. Δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε πάντα προϊόντα και λύσεις υψηλής ακρίβειας, εγκυρότητας και αποτελεσματικότητας, που βοηθούν τους επαγγελματίες της υγείας να διεκπεραιώσουν το δύσκολο, καθημερινό τους έργο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της NATURALIS, κ. Ανδρέας Κατσαβριάς.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Νaturalis, Λεωφ. Αλεξ.Παπαναστασίου 20, Δάφνη, τηλ.επικοινωνίας 218 218 3849, ή επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες 

www.naturalis.grwww.amazing-rapid-test.gr/

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!