“Όλοι οι Έμποροι, οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες, οι Αυτοαπασχολούμενοι, οι Επιστήμονες την Τετάρτη 22/11 Κλείνουμε τα καταστήματα μας, τις βιοτεχνίες, τα γραφεία μας και συμμετέχουμε στην συγκέντρωση 10.00πμ στην ΔΟΥ Πρέβεζας” αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος.

Επιπλέον, τονίζει ότι “το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας χαιρετίζει τους εκατοντάδες ελεύθερους επαγγελματίες, εμπόρους και βιοτέχνες, αυτοκινητιστές που λένε ένα βροντερό όχι, στα σχέδια της κυβέρνησης για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Κάνουμε ξεκάθαρο προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα ανεχθούμε να μας φορτώσουν και άλλα βάρη. Καταρρίπτουμε τα χυδαία επιχειρήματα της Κυβέρνησης περί “φοροφυγάδων” επαγγελματιών. Συνεχίζουμε δυναμικά. Με τον αγώνα μας να ακυρώσουμε τα σχέδια της κυβέρνησης για νέα λεηλασία στο εισόδημά μας.”

Ο σύλλογος καλεί “τους συλλόγους επαγγελματιών σε σύσκεψη την Τετάρτη 15/11, στις 6μμ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου για να οργανώσουμε από κοινού τον αγώνα μας. Με εξορμήσεις, συσκέψεις, Γενικές Συνελεύσεις και άλλες δράσεις να φτάσει παντού το μήνυμα ότι “ως εδώ, αρκετά ματώσαμε”.

Τέλος, απαιτεί:
-Να αποσυρθεί εδώ και τώρα το νομοσχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης
-Αφορολόγητο για όλους τους επαγγελματίες στις 12.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 για κάθε προστατευόμενο μέλος
-Άμεση κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για όλους, χωρίς προϋποθέσεις
-Κατάργηση της τραπεζικής προμήθειας στις ψηφιακές συναλλαγές

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!