Ως ιατρός με αρκετή εμπειρία αλλά και ως απλός πολίτης, οφείλω να ευχαριστήσω τη δομή του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου για την υποδειγματική χειρουργική αντιμετώπιση και νοσηλεία του αγαπημένου μου πατέρα, ο οποίος υποβλήθηκε σε αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας.
Ειδικότερα, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον εξαιρετικό Καρδιοχειρουργό κο Σωκράτη Φραγκούλη οποίος χειρίστηκε τον πατέρα μου με απόλυτη επαγγελματική ευσυνειδησία και επάρκεια αλλά και ανθρωπιά.
Τις θερμές ευχαριστίες μου θέλω να εκφράσω και στην Αναισθησιολόγο κα Φαίδρα Ματσούκα και στο προσωπικό των χειρουργείων και της Μ.Ε.Θ. για την ομαλότατη πορεία του πατέρα μου αλλά και στο Νοσηλευτικό προσωπικό της Γ’ Καρδιοχειρουργικής Κλινικής για την ουσιαστική τους βοήθεια.
Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο βρίσκεται πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου και είναι κρίμα που λόγω πανδημίας δεν είχα την ευκαιρία να ευχαριστήσω από κοντά και έναν-έναν όλους αυτούς που δίνουν τον αγώνα τους για να σώζουν τις καρδιές τις δικές μας και των δικών μας ανθρώπων.
Παύλος Τζούμης
Ιατρός Ουρολόγος
Ιωάννινα

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!