Από την καρδιά μας ευχαριστούμε όλους όσους με την παρουσία τους, την αγάπη τους, τη σκέψη τους, τα λόγια τους,  μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος για την μεγάλη απώλεια που  βιώνουμε.
Ιδιαιτερως ευχαριστουμε τον Δημο Ιωαννιτων για την τιμή που του έκανε για την κοινωνική του προσφορά.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Καθηγητή της Ουρολογίας κ. Σοφικίτη που ήταν δίπλα του και δίπλα μας στις τελευταίες στιγμές του και τα λόγια του, πηγαία και συγκινητικά ανθρώπινα, ως αναγνώριση της προσφοράς του στην υγεία, ήταν βάλσαμο στην καρδιά του και στην καρδιά μας.
Η αυθόρμητη εκδήλωση των συναισθημάτων όλων όσοι  γνώρισαν τον Φίλιππο, η καθολική αναγνώριση της ακεραιότητας του χαρακτήρα του, της εντιμότητας, της ανιδιοτέλειας και της αδιάλειπτης προσπάθειας για προσφορά, ΑΠΑΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ.
Μπορεί να έφυγε από κοντά μας αλλά άφησε παρακαταθήκη  τα οράματά του,  το έργο του,την ανθρωπιά του, την αγάπη του  για το δίκιο, την αξιοκρατία, τον αδύναμο συνάνθρωπο για να μας θυμίζουν το πέρασμά του από την ζωή.
Ένας άνθρωπος  ” που πέρασε τη ζωή του ψαχνοντας με τα μάτια τον ορίζοντα” ( Τ. Λειβαδίτης), με όραμα, που έψαχνε να βρεί έναν ορίζοντα ανοιχτό για τον πάσχοντα άνθρωπο ήταν ο Φίλιππος.   Αφουγκραζοταν τις ανάγκες  των ανθρώπων, και προσπαθούσε να δώσει λύσεις για το κοινό καλό.  Ακούραστος εργάτης και υπηρέτης του τόπου του και των ανθρώπων του, παραμεριζοντας το προσωπικό του συμφέρον από οποιαδήποτε θέση βρέθηκε και ως γιατρός και ως πολιτικό πρόσωπο.
Είμαστε υπερήφανες για τον άνθρωπο μας κι ευχόμαστε η εργατικότητα, η ανθρωπιά, η ποιότητά του, το ήθος του να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση στον χώρο της υγείας αλλα και της πολιτικής.
Η γυναίκα του  Νικολέττα
Η κόρη του  Σοφια

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!