Με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές μας για καλή επιτυχία. Οι εξετάσεις αυτές αποτελούν ένα σημαντικό ορόσημο στη μαθητική σας πορεία και γνωρίζουμε πόσο σκληρά έχετε δουλέψει για να φτάσετε μέχρι εδώ.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, επιδείξατε αφοσίωση, επιμονή και αποφασιστικότητα, αντιμετωπίζοντας την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, της τηλεκπαίδευσης και τις αντίξοες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες. Τώρα με τα εφόδια που έχετε αποκτήσει είμαστε βέβαιοι ότι θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Η προσπάθεια και η προετοιμασία σας είναι αυτές που μετρούν περισσότερο. Να έχετε πίστη στις δυνατότητές σας και να θυμάστε ότι είμαστε περήφανοι για εσάς και για όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους/τις συναδέλφους μας εκπαιδευτικούς, που ακούραστα πάντα αποτελούν τους αρωγούς και καθοδηγητές των μαθητών και των μαθητριών μας, καθώς και να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των υποψηφίων, που στηρίζουν τις προσπάθειές τους και μοιράζονται την αγωνία τους.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα να θυμάστε ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μόνο μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχετε στη ζωή σας. Η μαθητική σας πορεία τελειώνει και σας φέρνει σε ένα ξεχωριστό σταυροδρόμι της ζωής, αυτό της ενηλικίωσης και της ανεξαρτησίας, που θα σας οδηγήσει σε νέες προκλήσεις και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Ακολουθήστε τα όνειρά σας και χτίστε το μέλλον που σας αξίζει.

Εμείς θα αγωνιζόμαστε στο πλευρό σας για δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους!!!

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!