Αντιμετωπίζουμε μια πρόταση για έναν άδικο φορολογικό νόμο που επηρεάζει άμεσα τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους επιστήμονες. Είναι καιρός να ενωθούμε και να καταφέρουμε να ακουστεί η φωνή μας.
Η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας τα τελευταία κυρίως 10 χρόνια έχει δεχθεί πλήγματα που την έχουν οδηγήσει σε οικονομικά αδιέξοδα.
Προφανώς και δεν είναι όλες οι μικρές επιχειρήσεις φοροκλέφτες όπως τους χαρακτηρίζει το εν λόγω ν/σ και από την άλλη πλευρά ούτε και όλες
οι μεγάλες επιχειρήσεις.
Το γενικό τσουβάλιασμα και οι αδικίες του νέου νόμου ενέχουν τον κίνδυνο κοινωνικής αδικίας, στοχοποίησης, αντιπαλότητας και ανατρέπει την κοινωνική ειρήνη.
Αγαπητά μέλη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, με αφορμή το νέο φορολογικό, σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά στη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου, στις 10:30 π.μ., έξω από το μέγαρο της Περιφέρειας Ηπείρου με κύριο σύνθημα την απόσυρση του νομοσχεδίου.
Η παρουσία όλων μας είναι σημαντική. Ας σταθούμε ενωμένοι ενάντια σε αυτήν την πρόταση που απειλεί την οικονομική μας ελευθερία.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων
Ευθύμιος Χρυσοστόμου

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!