Σε ευθανασία αναμένεται να οδηγηθεί το άτυχο γαϊδουράκι που κακοποιήθηκε στο Γραμμένο Ιωαννίνων,  καθώς σύμφωνα με ειδικό βασανίζεται από τα τραύματα που του προξενήθηκαν.

Αν και αρχικά είχε αναφερθεί ότι το άτυχο ζώο  θα μεταφερθεί στα Μέγαρα Αττικής προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του, όμως σήμερα το απόγευμα το ζώο εξετάστηκε από  εξειδικευμένο κτηνίατρο  που μετέβη στην κτηνοτροφική μονάδα από την Κοζάνη.

Ο εξειδικευμένος κτηνίατρος, κατέφθασε μετά από παρέμβαση της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας και εξέτασε εξονυχιστικά το ζώο και αποφασίστηκε να γίνει ευθανασία άμεσα…

Ν αθυμίσουμε πως ο  ιδιοκτήτης του ζώου αφέθηκε χθες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα) μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του Δημήτρη Δήμου,   ισχυρίζεται ότι το γαϊδούρι είχε τραυματιστεί μετά από επίθεση λύκου, με τον κτηνοτρόφο να το ανεβάζει στην καρότσα για να το μεταφέρει ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τον 70χρονο, για άγνωστο λόγο το πόδι του γαϊδάρου έπεσε στην άσφαλτο και δεν το αντιλήφθηκε αμέσως.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!