Στη σύλληψη και των τριών οδηγών που ενεπλάκησαν στο διπλό τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα, με θύματα μία 73χρονη συνοδηγό και έναν 54χρονο εργαζόμενο.

Ποιοι συνελήφθησαν

Σύμφωνα με τις αρχές, συνελήφθησαν:

  • ο 46χρονος οδηγός του πρώτου Ι.Χ. οχήματος
  • ο 61χρονος οδηγός της νταλίκας
  • ο 78χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου και σύζυγος της 73χρονης

Και οι τρεις εμπλέκονται στις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το δυστύχημα.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το δυστύχημα ξεκίνησε όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε ο 46χρονος, κατά τη διάρκεια προσπέρασης σε φορτηγό, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με αυτό.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από διερχόμενο όχημα, το οποίο σταμάτησε στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης προκειμένου να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους οδηγούς.

Ο 54χρονος συνοδηγός του οχήματος κατέβηκε και επιχείρησε να ρυθμίσει την κυκλοφορία, χρησιμοποιώντας ειδική σήμανση.

Ωστόσο, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και η 73χρονη γυναίκα, η οποία επίσης έχασε τη ζωή της.

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα αποτελέσματα των αλκοτέστ στους οδηγούς ήταν αρνητικά.

Παράλληλα, έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για τα θύματα, καθώς και τεχνική πραγματογνωμοσύνη στα εμπλεκόμενα οχήματα, προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως τα αίτια του δυστυχήματος.

ΠΗΓΗ: in.gr