Τη θλίψη για τους νεκρούς και τη συμπαράστασή τους για τις οικογένειες των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη εκφράζουν μαθητές και μαθήτριες σε κάθε γωνιά της χώρας.
Συνολικά 10 σχολεία Γυμνάσια και Λύκεια στην Πρέβεζα βρίσκονται υπό κατάληψη, ενώ το 1ο ΓΕΛ Φιλιππιάδας πραγματοποίησε πορεία και άφησε πανό στο χώρο του δημαρχείου.
Την ίδια στιγμή το Εργατικό Κέντρο και οι Ενεργοί Δημότες Πρέβεζας καλούς όλους τους φορείς, το Εμπορικό και Τεχνικό Επιμελητήριο, Συνδικάτα, Συλλόγους και πολίτες σε σιωπηρή διαμαρτυρία μπροστά από την Θεοφάνειο Αϊθουσας Τέχνης αύριο Σάββατο και ώρα 12 το μεσημέρι.
Όπως αναφέρει το κάλεσμα που συνυπογράφουν οι Χρήστος Δημόπουλος και Χριστίνα Κριτσιμά όλοι μαζί να διατρανώσουμε τη θλίψη μας για τα 57 θύματα ,τους αγνοούμενους και τους τραυματίες και να ζητήσουμε τον καταλογισμό ευθυνών όχι στα λόγια και όχι μόνο με την παραίτηση του αρμόδιου υπουργού αλλά σε όλους όσοι ευθύνονται για το ξεπούλημα και την πλήρη εγκατάλειψη των ελληνικών σιδηροδρόμων, χωρίς συστήματα ασφαλείας, με μειωμένο και ανεκπαίδευτο προσωπικό και χωρίς πιστοποιήσεις.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!