Εκδήλωση για την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), με τίτλο: «100 χρόνια σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο. Και συνεχίζουμε», θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, την Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024.
Η εκδήλωση του ΤΕΕ θα αρχίσει στις 18.30 και θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ, επί της οδού Αραβαντινού 6-8, με την παρουσία και με ομιλία του Προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γιώργου Στασινού και εκπροσώπου της Κυβέρνησης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
18.30: Προσέλευση
18.45: Έναρξη εκδήλωσης. Καλωσόρισμα Προέδρου Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ, κ. Ιωάννη Τσίγκρου
19.00: Ομιλία Προέδρου ΤΕΕ, κ. Γιώργου Στασινού
19.15: Χαιρετισμός εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβέρνησης
19.30: Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη
19.45: Χαιρετισμός Δημάρχου Ιωαννίνων, κ. Θωμά Μπέγκα
20.00: Λήξη εκδήλωσης.

Την 1 η Νοεμβρίου 2023, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) συμπλήρωσε έναν αιώνα ιστορίας και αδιάλειπτης συμβολής στην οικονομική, τεχνολογική και πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας και στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 χρόνων του ΤΕΕ, διοργανώνει μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα όπου το Τεχνικό Επιμελητήριο έχει δυναμική και σημαντική παρουσία μέσω των 17 Περιφερειακών Τμημάτων του και των Νομαρχιακών Επιτροπών, με σκοπό την ανάδειξη του συνολικού έργου του και της ουσιαστικής προσφοράς του στην τοπική κοινωνία.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!