Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Μάρτη η εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης ΑΕΙ Ιωαννίνων της ΚΝΕ με αφορμή τη συμπλήρωση 72 χρόνων από την εκτέλεση του κομμουνιστή ήρωα Νίκου Μπελογιάννη και των συντρόφων του.

Η εκδήλωση, στον κατάμεστο χώρο του καλλιτεχνικού σωματείου Εξαύδα, ο οποίος σύντομα θα φιλοξενήσει το στέκι πολιτισμού της ΚΝΕ στα Γιάννενα, ξεκίνησε με μουσικό αφιέρωμα.

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο για τη βιογραφία του Νίκου Μπελογιάννη. Στον χαιρετισμό που απηύθυνε η Έλλη Σωτηροπούλου μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και του Γραφείου Περιοχής Ηπείρου Κέρκυρας Λευκάδας, στάθηκε στα σύγχρονα διδάγματα που μπορεί η ιστορία του Μπελογιάννη και των συντρόφων του, η ιστορία του ΚΚΕ που γεννά λαϊκούς αγωνιστές αταλάντευτα ταγμένους στην υπόθεση του σοσιαλισμού-κομμουνισμού, να δώσει ως εφόδια για τους εργαζόμενους, τη νεολαία, το λαό μπροστά στις μάχες του σήμερα Τόνισε την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ για να βγει πιο δυνατός ο λαός.

Τέλος, προβλήθηκε η ταινία του Νίκου Τζίμα, «ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο». Το ραντεβού ανακοινώθηκε για την μεγάλη πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ με ομιλητή τον Κύριλλο Παπασταύρου μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μάρτη στις 11:00 το πρωί στο θεατράκι της Σκάλας.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!