Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 πραγματοποιούνται οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα.

Η νέα ΝΕ θα είναι 23μελής. Τα μέλη που θα ψηφίσουν έχουν την δυνατότητα να βάλουν μέχρι εφτά (7) σταυρούς στο ψηφοδέλτιο.

Οι εκλογές για την ανάδειξη Νομαρχιακής Επιτροπής, με βάση τις διατάξεις του Καταστατικού, γίνονται με τη συμμετοχή και την ψήφο όλων των μελών του κόμματος.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι/ες έχουν γίνει μέλη ως τις 3/2/2024, σύμφωνα με την 1η εγκύκλιο της Κ.Ο.Ε.Σ (31-12-2023).

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα ψηφίζουν αυτοπροσώπως πληρώνοντας εφάπαξ ποσό τουλάχιστον 2 ευρώ, που υποκαθιστά την συνδρομή και καθιστά τα μέλη οικονομικά ενήμερα.

Τα μέλη θα προσέρχονται για να ψηφίσουν έχοντας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας.

Οι χώροι που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για τη Ν.Ε. είναι:
1) Τα μέλη της Ο.Μ. ΠΩΓΩΝΙΟΥ θα ψηφίσουν στα γραφεία του κόμματος στον Παρακάλαμο.
2) Τα μέλη της Ο.Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ θα ψηφίσουν στην Κατσικά, (Παλαιό Δημαρχείο Κατσικάς, Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, στην Πλατεία).
3) Τα μέλη της Ο.Μ. ΖΙΤΣΑΣ στην Ελεούσα (Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, Παλαιό Δημαρχείο).
4) Τα μέλη των Ο.Μ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΚΕΝΤΡΟΥ, ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ θα ψηφίσουν στα γραφεία του κόμματος, Ναπ. Zέρβα 2, Ιωάννινα, 3oς όροφος, γραφείο 17.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!