Μέλη της παράταξης “Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί – ΔΚΜ” συναντήθηκαν σήμερα Δευτέρα με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Σεραφείμ Λιάπη, κατόπιν αιτήματος της παράταξης, με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων της Διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου, στις 19 Μαΐου 2024.

Η παράταξη “Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί – ΔΚΜ”, κατά τη διάρκεια της θητείας της, έχοντας την ευθύνη της Διοίκησης του Τμήματος, όσο και για την επόμενη μέρα εξέφρασε τη βούληση της για τη συνεχή και άμεση συνεργασία των δύο φορέων με στόχο την πρόοδο και την ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής. Συζητήθηκαν τόσο τα θέματα που αφορούν την Διαχείριση των Υδάτων, όσο και οι διάφορες χωροθετήσεις κυρίως έργων ΑΠΕ, με στόχο τη διαφύλαξη του περιβαλλοντικού ισοζυγίου τα περιοχής μας.

Τέλος τα μέλη της παράταξης ευχαρίστησαν τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Λιάπη για τη θερμή υποδοχή που τους επιφύλαξε, καθώς και για το κλίμα διάθεσης για συνεργασία που επέδειξε, ευχόμενος καλή επιτυχία στις εκλογές και δηλώνοντας ότι ελπίζει σε συνέχιση της αγαστής συνεργασίας και μετεκλογικά.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!