Η Ένωση Αστυνομικών Ιωαννίνων εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους αστυνομικούς που συνέλαβαν  επικίνδυνο Αλβανό κακοποιό με διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:

“Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας»

Το Δ.Σ. της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, με αφορμή την σύλληψη, το βράδυ της Δευτέρας τριών ατόμων ένας εκ των οποίων επικίνδυνος αλλοδαπός κακοποιός με διεθνές ένταλμα σύλληψης και μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορήθηκε για δολοφονία και απόπειρες δολοφονιών στην χώρα του , εκφράζει τα συγχαρητήρια του προς όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην επιχείρηση και προέρχονταν από αρκετές υπηρεσίες της Δ.Α. Ιωαννίνων.

Οι συγκεκριμένες συλλήψεις είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας η οποία ξεκίνησε βραδινές ώρες της προηγούμενης Δευτέρας χάρη στην παρατηρητικότητα συναδέλφων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υ.Α. Ιωαννίνων. Στην συνέχεια με τον συντονισμό από το κέντρο επιχειρήσεων της Δ.Α. Ιωαννίνων R/T 61 έγινε επιχείρηση προκειμένου να ακινητοποιηθεί το ύποπτο όχημα το οποίο αρχικά δεν σταμάτησε σε σημεία ελέγχου από περιπολικά της Υ.Α. Ιωαννίνων, της Άμεσης Δράσης και δικύκλων της Ομάδας Δίας και ακολούθησε καταδίωξή του για να καταλήξουμε στην σύλληψη τους στην οδό Βορείου Ηπείρου από περιπολικό της Διμοιρίας Υποστήριξης της Δ.Α. Ιωαννίνων με την συνδρομή σταθμού Τροχαίας καθώς και όλων των υπολοίπων σταθμών που συνεχώς ακολουθούσαν το ύποπτο όχημα.

Σημαντικό ρόλο στην ταυτοποίηση των συγκεκριμένων ατόμων έπαιξε η εμπειρία των Αξιωματικών Υπηρεσίας της Υ.Α. Ιωαννίνων καθώς και του Γραφείου Αλλοδαπών αλλά και η έρευνα του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της ΓΕΠΑΔ Ηπείρου .

Εμείς ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, δηλώνουμε αρωγοί και συμπαραστάτες σε όλους τους συναδέλφους οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό στην μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος, πολλές φορές υπερβαίνοντας με τις δράσεις τους τα στενά όρια του καλώς εννοούμενου υπηρεσιακού καθήκοντος, με αποτέλεσμα να εδραιώνουν το αίσθημα ασφαλείας στους συμπολίτες μας και παράλληλα να αναβαθμίζουν το κύρος και την εικόνα του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!