Η Ένωση Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για το θάνατο του αείμνηστου Γεωργίου ΜΠΑΣΑ και αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ένα δημόσιο ύστατο χαιρετισμό ως φόρο τιμής στο πρόσωπό του.

Ο Γεώργος Μπασάς διετέλεσε για πολλά χρόνια έως  ο εκπρόσωπος του Αναγνωστοπουλείου Ιδρύματος στην Ελλάδα υπηρετώντας το με ανιδιοτέλεια και περισσή εργατικότητα. 

Η συνεργασία μαζί του για αρκετές δεκαετίες είχε ως στόχο  να αναβιώσει το όραμα του Μιχαήλ Αναγνωστόπουλου για την εκπαίδευση των Ελληνοπαίδων στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στην Κόνιτσα.

Είμαστε ευγνώμονες για την πολυετή και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε μαζί του, και στεκόμαστε  σιωπηλοί  και συγκινημένοι  απέναντι σε μια ξεχωριστή προσωπικότητα ο οποίος ξεκινά το τελευταίο του ταξίδι.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής το ΔΣ της ΕΞΝΙ έπειτα από απόφαση του, εις μνήμην ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΣΑ θα καταθέσει χρηματικό ποσό στην ΕΛΕΠΑΠ, εκπρόσωπος του ΔΣ θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία  και εκφράζει σύσσωμο  τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!