Πλατύ πολιτικό άνοιγμα με τα ψηφοδέλτια του κόμματος στα χέρια, για την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ μπροστά στις κάλπες της 9 Ιούνη δίνουν καθημερινά κομματικά μέλη και στελέχη στην Ήπειρο. Καθημερινές είναι οι περιοδείες σε μεγάλους χώρους δουλειάς, ενώ παράλληλα ξεδιπλώνεται ένα πλατύ πρόγραμμα συσκέψεων και εκδηλώσεων των ΚΟΒ σε κάθε γωνιά της περιοχής.

Κλιμάκια της ΤΕ Άρτας με επικεφαλής των Νίκο Εξαρχο βουλευτή του ΚΚΕ επισκέφτηκαν και συζήτησαν με εργάτες στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας και το εργοστάσιο επεξεργασίας ελιάς της «intercomm» που τους κάλεσαν να κάνουν το αποφασιστικό βήμα στήριξης του ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας ότι κάθε ψήφος στο κόμμα επιστρέφει πολλαπλάσια στους εργάτες με την στήριξη των αγώνων τους. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε πλατιά σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο, παρουσία δεκάδων εργατών και συνδικαλιστών από διάφορους κλάδους. Εκεί ο Νίκος Έξαρχος ανέπτυξε ανάμεσα στα άλλα την αντεργατική πολιτική της ΕΕ με τις κοινοτικές οδηγίες που κάνουν τον εργάσιμο χρόνο «λάστιχο» και τους μισθούς καθηλωμένους στα «τάρταρα».
Στην Πρέβεζα ο Τάσος Τόκας υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ μίλησε σε θεματική εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης στην παραλία με θέμα «το σχολείο των σύγχρονων αναγκών στον αντίποδα του σχολείου των δεξιοτήτων της ΕΕ». Αναφέρθηκε στις τραγικές συνθήκες των σχολικών μονάδων με ακατάλληλα και ασυντήρητα κτίρια όπως το ΕΠΑΛ και το Μουσικό σχολείο Πρέβεζας, υπογραμμίζοντας πως αυτές οι υποδομές δεν είναι επιλέξιμες για χρηματοδότηση γιατί δεν είναι ανταποδοτικές για το κεφάλαιο.
Στα Γιάννενα ο Γιώργος Κεντρωτής, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ συζήτησε εχθές σε σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης ΑΕΙ Ιωαννίνων με ακαδημαϊκούς και ερευνητές στο πανεπιστήμιο για τις επιπτώσεις της ΕΕ στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αντίστοιχα χθες ο Νεκτάριος Τριάντης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκάδας από το δημαρχείο της Ελεούσας του δήμου Ζίτσας σε μαζική σύσκεψη της ΚΟΒ Ελεούσας απηύθυνε πλατύ κάλεσμα στους αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής να «μαυρίσουν» την ΚΑΠ στέλνοντας όσο το δυνατόν πιο ψηλά το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!