Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος στα Ιωάννινα η επετειακή εκδήλωση της Αδελφότητας για τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από την ίδρυσή της.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Μαρίας Κεφάλα, του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, του Νεοεκλεγέντος Δημάρχου Ιωαννίνων κ. Θωμά Μπέγκα, του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων κ. Γιώργου Μουτσιάνα, του Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου κ. Ηλία Γκαρτζονίκα, του  προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζαγορίου κ. Γιώργου Τσουμάνη, του αντιπροέδρου της Π.Ο.Σ.Σ. κ. Ιωάννη Φαρμάκη, του Γενικού Γραμματέα της κ. Γιώργου Κουμπή, του Ειδικού Γραμματέα της κ. Αποστόλη Κατσιούλα, των προέδρων της Αδελφότητας των εν Αθήναις Σαρακατσαναίων Ηπείρου κ. Στράτου Γούλα και των Συλλόγων  Σαρακατσαναίων Πρέβεζας κ. Θόδωρου Κάλλη, Θεσπρωτίας κ. Δημήτρη Θεοχάρη, Πιερίας κ. Γρηγόρη Λέφα, Πελοποννήσου κ. Χρήστου Γόγολα, καθώς και εκπροσώπων των Συλλόγων Σαρακατσαναίων Τρικάλων κ. Ελένης Κόκαλη και Βασίλη Βλαχογιάννη και  Φθιώτιδος κ. Κων/νου Παπή,  του προέδρου του Συνδέσμου  Ζαγορισίων  κ. Μιχάλη Ντιναλέξη,  εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Συλλόγων , Φορέων καθώς και πλήθος κόσμου.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντελεστές αυτής της εκδήλωσης :

Την Περιφέρεια Ηπείρου

Την Μητρόπολη Ιωαννίνων για την παραχώρηση της αίθουσας

Τους ομιλητές

κ. Γιώργο Καψάλη  Ομότιμο Καθηγητή, πρώην Πρύτανη, Πρόεδρο Επιστημονικής Επιτροπής της ΠΟΣΣ

κ. Μαρία Γιαννακού  Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ιωαννίνων

κ. Βαγγέλη Παπιγκιώτη Φιλόλογο-Λαογράφο

Τους κ. Αλέξανδρο Τάγκα και Φίλιππο Φερεντίνο για την τεχνική και ηλεκτρονική υποστήριξη

Τους τραγουδιστές κ. Νίκο Γιαννακό, Χρήστο Γατσέλο, Λάμπρο Παπακώστα, Θόδωρο Ράπτη και Νίκο Λαδιά

Τους μουσικούς Μιχάλη Μπραχόπουλο, Γιάννη Κωσταδήμα, Γιώργο Καλτσούνη και Κων/νο Μπραχόπουλο

Τον Δάσκαλο των χορευτικών τμημάτων κ. Δημήτρη Καμηνά

Τα παιδιά όλων των χορευτικών τμημάτων

Την Δημοσιογράφο κ. Έλενα Στάμου για τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης.

 

Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση κι ευχόμαστε σε όλους καλές Γιορτές και καλή Χρονιά.” αναφέρει η ανακοίνωση.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!